Jongste is lieveling van de ouders!

Meer nieuws en bespaartips

Uit onderzoek onder 1.100 respondenten is gebleken dat 1 op de 10 kijkt op zijn/haar telefoon tijdens seks. Hiervan is er 43% die aangeeft dat dit niet eenmalig is. De telefoon is een item wat niet meer weg te denken is ons leven, maar hoe ver gaat dit precies?

Het consumententeam van e-Kortingscode houdt onderzoeken onder haar 260.000 leden naar diverse topics in de consumentenmarkt. Bekijk hieronder de infographic, download het hele persbericht of lees verder »

Uit onderzoek van ​e-Kortingscode.nl blijkt dat 60% van de vakantiegangers een aantal kilo aankomt op vakantie. Vooral mensen met een leeftijd boven de 45 jaar hebben te lijden onder de ongezonde leefstijl op vakantie. Dit onderzoek is gehouden onder 1040 respondenten.Bekijk hier de infographic, download het hele persbericht of lees verder »

Uit onderzoek van ​e-Kortingscode.nl blijkt dat 3 op de 5 mensen smileys in hun werkmail irritant vinden. Onder managers is dit aantal nog groter. Dit onderzoek is gehouden onder 1014 respondenten.Bekijk hier de infographic, download het hele persbericht of lees verder »

Nieuwsbrief | e-Kortingscode

  • Exclusieve kortingen
  • Als 1ste op de hoogte
  • Bespaar veel euro's