Bespaartip | Voordelig weekendje weg met Valentijnsdag of in het voorjaar

Meer nieuws en bespaartips

We kunnen weer bijna Koningsdag gaan vieren, een paar jaar terug nam Willem Alexander het stokje over van zijn moeder en moeder van Nederland Princess Beatrix. Wat betreft […] meer

Uit onderzoek onder 1.856 mensen met hooikoorts is gebleken dat 58% niet vanwege hooikoorts durven ziek te melden. Ongeveer een 1 op de 5 (17%) gebruikt hooikoortsklachten wel eens om zich ziek te melden. Het ‘groeiseizoen’ is inmiddels ruim 42 weken en steeds meer Nederlanders hebben last van hooikoorts. Ook collega’s beschouwen beschouwen de nies-aanvallen als storend en leiden tot grote irritaties.Bekijk hier de infographic, download het hele persbericht of lees verder »

Uit onderzoek onder 3.000 respondenten is gebleken dat het jongste kind bij ouders de favoriet is. Ongeveer een helft (50%) beschouwt de jongste als populairste kind. Het oudste kind komt met ongeveer een kwart als favoriete kind.

Het consumententeam van e-Kortingscode houdt onderzoeken onder haar 260.000 leden naar diverse topics in de consumentenmarkt. Bekijk hieronder de infographic, download het hele persbericht of lees verder »

Nieuwsbrief | e-Kortingscode

  • Exclusieve kortingen
  • Als 1ste op de hoogte
  • Bespaar veel euro's