Bespaartip | Je Koningsoutfit dit jaar met korting online besteld

Meer nieuws en bespaartips

Uit onderzoek onder 1.856 mensen met hooikoorts is gebleken dat 58% niet vanwege hooikoorts durven ziek te melden. Ongeveer een 1 op de 5 (17%) gebruikt hooikoortsklachten wel eens om zich ziek te melden. Het ‘groeiseizoen’ is inmiddels ruim 42 weken en steeds meer Nederlanders hebben last van hooikoorts. Ook collega’s beschouwen beschouwen de nies-aanvallen als storend en leiden tot grote irritaties.Bekijk hier de infographic, download het hele persbericht of lees verder »

Uit onderzoek onder 3.000 respondenten is gebleken dat het jongste kind bij ouders de favoriet is. Ongeveer een helft (50%) beschouwt de jongste als populairste kind. Het oudste kind komt met ongeveer een kwart als favoriete kind.

Het consumententeam van e-Kortingscode houdt onderzoeken onder haar 260.000 leden naar diverse topics in de consumentenmarkt. Bekijk hieronder de infographic, download het hele persbericht of lees verder »

De laatste jaren is het aanbod van musea en attracties in Nederland sterk gegroeid. Een aantal iconische plekken waaronder het Rijksmuseum en de Hermitage zijn na […] meer

Nieuwsbrief | e-Kortingscode

  • Exclusieve kortingen
  • Als 1ste op de hoogte
  • Bespaar veel euro's