Bespaar 25%* op je favorieten voor de lente

Menu

Parfumdreams

Onze aanbevelingen voor u:


Nieuw bij Parfumdreams

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

De korting is al verrekend in de prijs van het artikel en geldt alleen op geselecteerde artikelen. Je hebt geen code nodig. Geldig t/m 22-04-2024.


Parfumdreams – betoverende geurcreaties voor aantrekkelijke prijzen

Geuren zijn nauw verbonden met onze herinneringen, daar was Karl Lagerfeld van overtuigd: "Een geur moet de beste momenten van het leven weer oproepen“. Verschillende parfums in ons assortiment staan niet zelden voor verschillende levensfasen. Een vleugje van ons favoriete parfum uit onze jeugd laat ons meteen weer de lichtheid voelen waarmee we destijds door het leven dansten. Andere geuren roepen herinneringen op aan verre oorden, omdat de geur van het ruisen van de zee of een specerijenmarkt erin besloten is of omdat we ze tijdens een heel speciale reis hebben gedragen.

Of je nu wilt zwelgen in oude herinneringen of juist nieuwe wilt creëren – bij parfumdreams vind je geurcreaties voor ieder moment: van klassiek tot innovatief, van fris tot zwaar, en van geuren voor dagelijks gebruik tot geuren voor een avondje uit. Maar dat is nog niet alles: Make-up of verzorgingsproducten voor gezicht , lichaam en haar ­– ontdek bij parfumdreams alles wat het cosmeticahart begeert. Bijvoorbeeld ook onze jaarlijks verschijnende exclusieve Cosmetica- en parfum-adventskalender .

Parfumdreams laat beautydromen uitkomen: luxe voor een kleine prijs

Heerlijke geuren, innovatief geformuleerde gezichtsverzorging en hoogwaardige make-up zijn een kleine luxe die het leven af en toe wat mooier maakt. En dat hoeft niet duur te zijn. Bij parfumdreams vind je damesparfums , herenparfums en cosmetica voor mannen en vrouwen – voor een aantrekkelijke prijs, zonder verzendkosten en met 180 dagen recht van retour. Ontdek het premiumsegment van parfums en cosmetica. Geniet van de luxe van harmonieuze geuren, de pure ontspanning in een zalig bubbelbad, het zijdeachtige gevoel van gezond haar en de uitstraling van een roze teint.

Cadeaus – voor kleine attenties met grote zeggingskracht

Cadeautjes ondersteunen de vriendschap. Of je nu gaat voor een geurtje, make-up, lichaamsverzorging, haarverzorging of accessoires: met de cadeaus van parfumdreams geef je iemand een kleine time-out uit de stress van alledag. Een "dank je wel". Een vleugje luxe. Een reis naar de betoverende geurwerelden van onze parfumerie. Een cadeautje uit het hart voor een verjaardag, voor kerst , Valentijnsdag of een jubileum. Kies uit meer dan 900 merken en meer dan 44.000 producten en creatieve cadeaubonnen voor vrienden, familie en dierbaren.

Geurige acties en aanbiedingen: omdat wij altijd bruisen van ideeën…

…vind je op parfumdreams regelmatig sales en aanbiedingen, die er samen met met onze kortingsbonnen voor zorgen dat parfumdromen uitkomen. Ontvang één tot drie gratis monsters per bestelling en kies uit diverse veilige betaalmogelijkheden, zoals het kopen van parfum op rekening. Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van actuele trends, fantastische kortingen en interessante acties. Doe mee met onze winacties en profiteer van grote kortingsacties zoals de GLAMOUR shopping week of het jaarlijkse Black Friday weekend bij parfumdreams.

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube